Utsikten från mitt kontor en morgon i januari. Foto: Nathalie C. Andersson
Utsikten från mitt kontor en morgon i januari. Foto: Nathalie C. Andersson

Förra veckan var jag tillbaka på kontoret efter julledigheten. Jag var ledig i en månad för att ta ut all övertid jag samlat på mig, och det var riktigt trevligt att bara ta en paus. Något jag verkligen lärt mig under 2013 är att kroppen och sinnet behöver återhämtning, annars går vi sönder. En viktig insikt.

Det var trevligt att komma tillbaka till kontoret och jobbet. Speciellt när jag fick se morgonutsikten från mitt fönster. Den ger hopp om framtiden. Nystart.

2013 var ett intensivt jobbår. Jag var ny som redaktör och det fanns mycket att göra. Nu har jag gjort 6 nummer av tidningen Motdrag, och känns som en ganska schyst bedrift. Mission accomplished, dags att börja nästa år.

 

Alla nummer av Motdrag årgång 2013. Foto: Nathalie C. Andersson
Alla nummer av Motdrag årgång 2013. Foto: Nathalie C. Andersson

Häromdagen fick jag årets Tidskriftsbok i postfacket. I den listas alla svenska tidskrifter. Bläddrade i den och tyckte det kändes ganska coolt att se sin egen bild titta fram där på Motdrags sida. Chefredaktör och ansvarig utgivare. Inte illa.

Det var en kort lägesuppdatering. Jag tror att det här kommer att bli ett fantastiskt år. Det finns helt enkelt ingen bättre tid än nu, och det känns härligt att vara back in the game igen. Bring it on 2014!

 

Motdrag och chefredaktören i Tidskriftsboken.
Motdrag och chefredaktören i Tidskriftsboken.

 

Leave a Reply