Musik är för mig ett sätt att andas. Jag sjunger och spelar gitarr (och diverse andra instrument), skriver egna låtar och försöker fånga mig själv och världen i toner. Att spela musik är befriande, lyckoframkallande. Jag är sällan så närvarande som när jag musicerar eller står på scen.

I september 2017 släppte jag min första singel – Dansa hela natten. Den finns på Spotify, iTunes, Youtube och andra ställen där du hittar musik online.

Live på Kungliga Musikhögskolan 2019. Foto: Petter Hilber

Den 11 november 2017 släppte jag min debut-EP Hemligheter. Även den finns på Spotify, iTunes och andra digitala musiktjänster.

Just nu studerar jag en konstnärlig kandidat i Musikproduktion och songwriting på Musikhögskolan i Örebro. Jag har tidigare studerat musik på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm (2018–2019), på Betels musikinstitut på Bromma folkhögskola (2016–2018) samt på Gotlands folkhögskola (2007–2008).

När spelar live brukar jag väva samman mellansnack med egna låtar och improviserade ordvitsar. Det ger en helhet som brukar vara mycket uppskattad.

Jag spelar gärna på fester, evenemang och arrangemang. Jag framför både egenskrivet material och covers, själv eller i större ensembler, allt utifrån önskemål.

Leder även allsång och väver ihop livemusik i musikquiz-format.

Hör av dig så snackar vi!

Det går fint att följa mig och min musikvardag på Instagram och Facebook.

Lyssna på min musik: