Bokmässan för två veckor sedan. Jag fotar Håkan Juholt tillsammans med några juniorreportrar. Foto: Pierre Andersson
Jag fotar Håkan Juholt tillsammans med några juniorreportrar under Bokmässan i Göteborg. Foto: Pierre Andersson

Just nu är det många bollar i luften. Mycket på jobbet, med tidningar att planera och artiklar att skriva. För två veckor sedan var jag även på Bokmässan i Göteborg med tidningen Struten. Under fyra dagar hjälpte jag juniorreportrar (barn som skriver för tidningen) att intervjua människor, förbereda frågor och skriva artiklar. Och så fotade jag en del. Det var trevligt, och intensivt.

Annars så förbereder jag de nästkommande numren av Motdrag och hoppas att det snart blir lugnare …

På den ideella sidan så blir det mycket jobb med Mafioso, det 20-talsäventyr som Gränslösa scoutkår anordnar, och där jag är en av initiativtagarna. Nästa vecka bygger vi upp en 20-talsvärld där flera hundra scouter kan vara med och leka och utveckla sig själva. Det ska blir grymt spännande!

Ska bara hinna med att förbereda allting som återstår …

Antar att allt handlar om det som en vän sa en gång: Get busy living or get busy dying.

 

Leave a Reply