Under hösten var jag tjänstledig från mitt ordinarie jobb och studerade musik, men jag hann även med några frilansuppdrag med fokus på barnjournalistik.

I september var jag på Bokmässan i Göteborg och hängde med Junis tidning Struten. Jag fotograferade och agerade coach åt de juniorreportrar som skriver tidningen. Det var riktigt kul! Man lär sig sällan så mycket som när man ska lära ut det man kan till andra. Dessutom är det väldigt utvecklande att hjälpa andra att utvecklas.

Under november gjorde jag en enkät till den nystartade barntidningen Kupé Junior. Det blev en helsida i tidningen, vars första nummer släpptes i december 2016. Både den sidan och hela tidningen blev riktigt snygg! Schyst layout och spännande innehåll. Det är roligt att det satsas på barnjournalistik, det behövs verkligen.

 

Under Bokmässan fotograferade jag Ylva Hällen till tidningen Struten. Så här blev det i tidningen.
Omslaget till Kupé Junior nr 1.
Så här blev den enkät som jag gjorde till Kupé Juniors första nummer.