Det har gått så där sjukt länge sedan jag skrev och det finns egentligen inte någon bra förklaring till det. Mest beror det dock på att jag har bytt webbhotell och skaffat en ny domän: nathalieandersson.se. Det var inte helt enkelt att flytta över allt material från gamla webbhotellet till nya, men med hjälp av min fantastiske programmerarvän John gick det till slut.

Så nu är sidan up and running på nya servern och nås via adressen www.nathalieandersson.se. När jag väl har lyckats flytta nathalieandersson.com till nya webbhotellet kommer även den adressen att fungera. Men var sak har sin tid …

Jag har också avslutat mitt jobb på Scouterna och börjat som redaktör och ansvarig utgivare på Motdrag, UNF:s medlemstidning. Det är spännande! Jag ansvarar för tidningens innehåll, skriver, fotar, planerar och är ansvarig för ekonomin. Verkligen omväxlande.

En av de första sakerna jag gjorde när jag fått access till mitt kontor var att pimpa whiteboarden med röd tejp så att den blev till en miniatyrsidplanering (i alla fall om man jämför med hur whiteboardtavlorna ser ut på till exempel Smålandsposten och Nerikes Allehanda …).

Så här såg det ut när det precis var färdigt:

Foto: Nathalie C. Andersson
Tabula rasa. De vita sidorna i sidplaneringen innan tidningsinnehållet har börjat planeras. Foto: Nathalie C. Andersson

Nu när det strax är deadline är tavlan betydligt mer välfylld …

Så ursäkta röran och min dåliga uppdateringsrate. Men nu är allt på hemsidan flyttat i alla fall och vi är back on track. På måndag ska jag överlämna mitt tidningsmaterial till redigeraren. Sedan kommer innehållet ta form. Det skall bli sjukt spännande att se hur mitt första tidningsnummer växer fram.

 

Leave a Reply