Startsidan på exarbetet ”Vi brinner fortfarande”.

Tiden går fort. För ett år sedan var jag och Fredrik af Trampe precis klara med vårt examensarbete ”Vi brinner fortfarande”. En interaktiv journalistikpresentation med stillbilder, radioreportage och grafik. Gjord i Adobe Flash enligt JMM:s praxis. Givetvis.

Nu ett år senare finns arbetet upplagt på Södertörns hemsida som ett exempel på exarbete från våren 2011. På JMM-sidan finns fem exjobb upplagda, antagligen de som Södertörns högskola tyckte var mest representativa.

Kul, tycker jag. Och så känns det förstås lite extra bra att några arbeten som fick betyget VG uppenbarligen inte tycktes representativa eller bra nog, medan vårt arbete kvalade in ändå.

Bara ytterligare ett bevis på att världen i högskolan och vad som uppskattas i världen utanför inte alltid är samma sak.

Dock så tycks inte Södertörn ha fått tag i rätt version av arbetet, så den som vill fördjupa sig i det svenska ideella engagemanget rekommenderas att spana in presentationen här i stället: http://nathalieandersson.se/arbetsprover/engagemang/

Flashspelare och hörlurar rekommenderas.

 

Leave a Reply